Kırşehir doğumlu terörist aranıyor!
İçişleri Bakanlığının resmi internet sitesinde terörden kırmızı, mavi, yeşil turuncu ve gri listede aranan teröristlerin isimleri yayınlandı.
Bu liste içerisinde Kırşehir doğumlu bir isimde yer alıyor.Devletçi ve Milliyetçi bir şehir olan Kırşehirlileri öfke ve hayrete düşüren hain Kırımızı listede aranan 1967 Kırşehir doğumlu Adem Uzun.
İstihbarat Daire eski Başkanının, Oslo görüşmelerine de katıldığını ve görüşmeleri medya ya servis eden kişi olduğunu belirttiği aynı zamanda PKK terör örgütünün dışişleri sorumlusu olduğunu söylediği teröristi ihbar edenlere 10 milyon ödül verilecek.
Komşu illerimizden Nevşehirde ise; Kırmızı listede aranan 1977 Nevşehir doğumlu Nazlı Taşpınar PKK / KCK Terör Örgütüne üyelikten aranırken, Mavi listede aranan 1989 doğumlu Aykut Bilen isimli şahıs ise DEAŞ terör örgütüne üyelikten listede arananlar arasında yer alıyor.