Türkiye Cumhuriyeti, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü militanlarının peşini bırakmıyor.
Kararlılıkla devam eden operasyonlara; Bir yenisi daha eklendi. Balıkesir merkezli aralarında Kırşehir’in de olduğu 21 ilde düzenlenen dev operasyonda 67 şüpheli gözaltına alındı. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarını finanse ettikleri değerlendirilen 71 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 10’u ihraç edilmiş kamu din görevlisi, 1 din görevlisi, 3 askeri personel, 2 polis memuru, 3 öğretmen, 1 hemşirenin de aralarında bulunduğu 71 zanlıyı yakalama çalışması başlattı.
Adana’dan Zonguldak’a 21 il
Ekipler, Balıkesir, Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Bursa, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Manisa, Ordu, Tekirdağ, Yozgat, Zonguldak’ta düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarda şüphelilerden 67’sini gözaltına aldı.
Ekipler, 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin, şüphelilerle çok sayıda örgütsel doküman da ele geçirdiği öğrenildi.


Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MHP’Lİ SİYASETÇİ MEHMET AY YOĞUN BAKINDA
YANGINI ÇIKARDI KARŞISINA GEÇİP İZLEDİ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
KIRŞEHİR’DE VATANDAŞ 100 BİN TL’Yİ DOLANDIRICILARA KAPTIRDI
KIRŞEHİR VALİSİ DEMİRYÜREK’TEN TAZİYE MESAJI