Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR’DE HALİL KONAKÇI HOCAYA YOĞUN İLGİ

KIRŞEHİR’DE HALİL KONAKÇI HOCAYA YOĞUN İLGİ
Okundu
15 Mayıs 2022 - 15:02

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir İl Temsilciliği’nin düzenlediği, İstanbul’da görevli imam-hatip Halil Konakcı’nın konuşmacı olduğu “Milli ve Manevi Değerler Işığında Bir Gençlik” konulu konferans yoğun ilgi gördü.

Türkiye Gençlik Vakfı Kırşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve sosyal medyada binlerce takipçisi ve seveni bulunan İmam Hatip Halil Konakçı İle “Milli ve Manevi Değerler Işığında Bir Gençlik” konulu Sohbet Programı Ahi Evran Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Konferans Salonunda gerçekleşti.

Peygamberimiz Hz. Muhammmed (s.a.v.) hayatından ve sahabe hayatlarından örnekler veren imam-hatip Halil Konakcı, gençliğin günümüzdeki sorunları, sosyal medya bağımlılığı ve gençlerin islam ahlakı üzerine yetiştirilmesi gerektiğine özellikle vurgu yaptı. İslam aleminin donanımlı gençlere olan ihtiyacından detaylıca bahsetti.

Özellikle gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen programa; Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Ak Parti önceki dönem milletvekili Mikail Arslan, TÜGVA İl Temsilcisi Sergen Özdemir’ in yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.