Ak Parti İl Teşkilatı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilimizde bir etkinlik düzenledi.
Her fırsatta engelli vatandaşlarla birlikte olan ve onları kamera arkasında gönlüne basıp dertleriyle dertlenen Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal öncülüğünde bugün basın mensupları ve vatandaşlarında katılım sağladığı “Sevgi varsa engel yoktur” sloganıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı.
Ak Parti’nin zor döneminde İl Başkanı olan ve yaptığı parti çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Ünsal, siyasat üstü insani yönü ve vatandaşların gönlüne hitap etmesi ile partili partisiz tüm vatandaşların takdirini kazanırken, bugün düzenlenen program nedeniyle de katılımcılardan dua ve büyük alkış aldı.
Günün önemine binaen bir konuşma yapan Başkan Ünsal, AK Parti hükümetlerinin engelli vatandaşlar için maddi manevi nasıl seferber olduğunu anlattıktan sonra, “Allah bizleri sizlere hizmetkar eylediği için binlerce kez şükürler olsun. ” İfaderinde bulundu.




Ahilik Yolculuğu Kırşehir’den Bilecik ve Bursa’ya Uzandı
Sağlık Çalışanı Furkan Küpeli Yaşamını Yitirdi
125 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi.
OKULLARDA TAVİZSİZ GÜVENLİK…
Kırşehir’de Hayatını Kaybeden 26 Yaşındaki Genç Memleketinde Toprağa Verildi
Kırşehir’de 39. Ahilik Haftası İçin Etkinlik Programı Belli Oldu
40 Plaka, 4 Gol, Tek Lider!