Kırşehir’de halk otobüsleri yetersiz kalıyor. Vatandaş perişan oluyor.
Kent merkezinde hizmet veren halk otobüslerinin aşırı dolması nedeniyle vatandaş mağdur oluyor. Özellikle belli güzergahlarda yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaş perişan oluyor. Bu yoğunluklardan birisi de 1 nolu hat güzergahında yaşanıyor.
Haber sitemize ulaşan çok sayıda vatandaş, 1 nolu hat: ‘ Meydan – Hastane – Otogar – Üniversite ‘ güzergahı otobüslerinin yoğun talep nedeniyle çok çabuk dolduğunu, çoğu vatandaşın bu yüzden otobüse binemediğini binenlerin ise balık istifi halinde seyahat etmek zorunda kaldığını ifade ediyor. Halk dolmuşlarının da hemen dolduğunu yoğunluk ve araç yetersizlikleri nedeniyle işe ve gidecekleri yere geç kaldıklarını ifade eden vatandaşlar mağduriyetlerini dile getiriyor.
Önümüzdeki hafta Üniversitenin de açılmasıyla yaşanan bu yoğunluğa öğrencilerinde ekleneceğini ifade eden vatandaşlar duruma yetkililer tarafından acil bir çözüm bulunmasını istiyor.




125 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi.
OKULLARDA TAVİZSİZ GÜVENLİK…
Kırşehir’de Hayatını Kaybeden 26 Yaşındaki Genç Memleketinde Toprağa Verildi
NAFAKADA YENİ SİSTEM GELİYOR…
BURAY KIRŞEHİR’DE SAHNE ALACAK
Eğitim Camiasının Acı Günü: Üzeyir Tavus Vefat Etti
Yelken Tutkunları Hirfanlı’da Buluştu
Evet doğru kırşehirin geneli ücretsiz biniyor bu konunun önüne geçilirse yoğunluk denen birşey kalmaz