Bahamettin Öztürk Güven Tazeledi: Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 69. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 69. Olağan Genel Kurulu, Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi. Genel kurula tek liste ile katılan mevcut başkan Bahamettin Öztürk, esnafların güvenini tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Genel kurul sonrası açıklamalarda bulunan Öztürk, katılımcılara ve destek veren herkese teşekkür ederek, “Kooperatifimizin 69. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Genel kurulumuza katılarak bizlere güç ve destek veren başta kooperatifimizin değerli ortakları olmak üzere, 2. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkan Vekili Sayın Osman Cebeci, Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Durmuş Eraslan, Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Kaplan Kaman, Akpınar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Orhan Borhan, mesleki odalarımızın değerli başkanları ve yöneticilerine teşekkür ederiz. Ayrıca, genel kurulumuza çelenk, çiçek, telgraf göndererek ve bizzat arayarak destek veren herkese şükranlarımızı sunarız” dedi.
Dayanışma ve birlik ruhu içinde gerçekleşen genel kurulun Kırşehir esnafı için hayırlara vesile olmasını dileyen Öztürk, önümüzdeki dönemde esnaflara daha fazla destek sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Genel kurulda esnaf ve sanatkârların sorunları ve çözüm önerileri de ele alınırken, kooperatifin geleceğe yönelik projeleri hakkında değerlendirmeler yapıldı.


Elif traş kickboks müsabakalarında ise dünya ikincisi oldu.
KIRŞEHİR’DE SON 1 HAFTADA ASAYİŞ BİLANÇOSU
KIRŞEHİR EMNİYETİNDEN SUÇA GEÇİT YOK
15 bin 80 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.
DÜRÜSTLÜĞÜYLE TAKDİR TOPLAYAN BELEDİYE İŞÇİSİNE ÖDÜL TARTIŞMASI
Selin Vurduğu Noktada Altyapı Çalışmaları Başladı
Alihan Kuriş’in liderliğindeki suç örgütüne 17 ilde operasyon: 30 gözaltı