Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİN YENİ BAŞHEKİMİ BELLİ OLDU

KIRŞEHİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİN YENİ BAŞHEKİMİ BELLİ OLDU
Okundu
21 Ağustos 2025 - 19:57

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yeni Başhekimi Doç. Dr. Zeynel Abidin Erbesler oldu.

Bu yıl Nisan ayı içerisinde Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğüne Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak atanan Doç. Dr. Zeynel Abidin Erbesler (Anestezi ve Reanimasyon) Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı.

Kırşehir’in sevilen hekimlerinden Doç.Dr. Erkan Dulkadiroğlu’ nun Temmuz ayı içerisinde istifa ederek görevinden ayrılması sonrası Doç. Dr. Erbesler’ in Başhekim olarak atanacağını okuyucularımız ilk olarak haber sitemizden öğrenmişti.

Sağlık Bakanlığı siteminde yeni görev tanımı yapılan Erbesler’ in yarın göreve başlaması bekleniyor.

KIRŞEHİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ DULKADİROĞLU İSTİFA ETTİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.