Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR’DE KAÇAKÇILIĞA AĞIR DARBE

KIRŞEHİR’DE KAÇAKÇILIĞA AĞIR DARBE
Okundu
02 Ekim 2025 - 9:26

KIRŞEHİR’DE KİLO KİLO KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ.

Kırşehir polisi, kaçak tütün ticaretine büyük darbe indirdi. KOM ve İstihbarat Şube ekiplerinin ortak çalışmasıyla düzenlenen operasyonda 57 bin 600 boş makaron, 12 bin 440 dolu makaron, 26 kilo kıyılmış tütün, 20 paket kaçak nargile tütünü ve 50 kilo nargile kömürü ele geçirildi. Kaçak ürünlere el konulurken, A.T. hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında işlem başlatıldı.

Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, operasyonla ilgili olarak, “Toplumun sağlığını ve ekonomik düzenini tehdit eden her türlü yasa dışı faaliyete karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.