Kırşehir’de Liselere Geçiş Sistemi (LGS) heyecanı yarın yaşanacak. Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 13 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek sınav kapsamında il genelinde merkez ve ilçelerde bulunan toplam 15 okulda sınav uygulaması yapılacak.
Açıklamada, Kırşehir genelinde 2 bin 559 öğrencinin LGS’ye katılacağı belirtilirken, öğrencilerin sınava sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için tüm hazırlıkların tamamlandığı ifade edildi.
Yetkililer, öğrencilerin sınav giriş belgeleri ve kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerektiğini hatırlatarak, sınav saatinden önce okulda hazır bulunmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, LGS’ye katılacak tüm öğrencilere başarılar dilerken, ailelerin ve vatandaşların da sınav süresince okul çevrelerinde sessizliğe özen göstermeleri istendi.
Kırşehir yarın LGS heyecanına sahne olacak. 2 bin 559 öğrenci, hayalini kurdukları liselere girebilmek için ter dökecek.
Kırşehir Haber Vakti olarak tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.


MÜCAHİTLERDEN MAKAM SAHİPLERİNE UZANAN HİKÂYE
Neşet Ertaş’ı Neden Bu Kadar Çok Sevdik?
KIRŞEHİR’DE YASA DIŞI BAHİS SİTELERİNE ERİŞİM ENGELİ
KIRŞEHİR’DE ADALET CAMİSİ İBADETE AÇILDI
AGD YAZ ETKİNLİKLERİNDE KAYITLAR BAŞLADI
KIRŞEHİR’DE 4 YENİ SU KUYUSU AÇILACAK
KIRŞEHİR’E 83 MİLYON TL’LİK KÖYDES DESTEĞİ