Kırşehir Haber Vakti

40 DERECELERİ GEÇEN KIRŞEHİR’DE HAVALAR SERİNLEYECEK 

40 DERECELERİ GEÇEN KIRŞEHİR’DE HAVALAR SERİNLEYECEK 
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
27 Ağustos 2026 - 19:22
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

40 DERECELERİ GEÇEN KIRŞEHİR’DE HAVALAR SERİNLEYECEK

📍Kırşehir’de etkisini sürdüren sıcak havanın ardından hava koşullarında değişim bekleniyor. Rusya üzerinden Türkiye’ye giriş yapması beklenen serin ve yağışlı hava dalgasının, 28 Ağustos Cuma gününden itibaren etkili olması öngörülüyor.

Meteoroloji tahminlerine göre özellikle kuzey, iç ve doğu bölgelerde sıcaklıkların birkaç derece azalması beklenirken, İç Anadolu’da bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülebilecek.

Serin havanın Kırşehir’de de hissedilmesi bekleniyor. Vatandaşların özellikle hafta sonuna doğru değişebilecek hava koşullarına karşı tedbirli olması gerekiyor.Öte yandan beklenen serinlemenin uzun sürmeyeceği, ağustos ayının son günlerinde sıcaklıkların yeniden artacağı tahmin ediliyor.

#havadurumu #Kırşehir #serinlik

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.