Kırşehir Haber Vakti

71 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU 807 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

71 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU 807 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
25 Ağustos 2026 - 11:42
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı, uyuşturucu madde satıcılarına yönelik son 15 günde Kırşehir dahil 71 ilde gerçekleştirilen operasyonların bilançosunu açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde düzenlenen operasyonlara, il emniyet müdürlüklerinden 1.915 ekip ve 4.826 personel katıldı. Operasyonlarda ayrıca 14 hava aracı ve 48 narkotik köpeği kullanıldı. Çalışmalar kapsamında 843,5 kilogram uyuşturucu madde ile 2 milyon 312 bin 455 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda toplam 1.368 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 807’si tutuklanırken, 187 kişi hakkında adli kontrol kararı uygulandı. Diğer şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

“KARANLIK ANA DAMARI KURUTACAĞIZ”

İçişleri Bakanlığı açıklamasında uyuşturucunun birçok suçu besleyen önemli bir kaynak olduğuna dikkat çekilerek, zehir tacirlerine yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Operasyonlarda görev alan polis ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıklarına teşekkür edildi.

#uyuşturucuoperasyonu #Kırşehir #operasyon

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.