Kırşehir’ e bağlı Mucur İlçesi İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Aydemir, Mucur Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün akıbetini sordu.
Mucur Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü binasının gereksiz yere işlevsiz hale getirildiğini öne süren Aydemir, son dönemde Mucur’da yalan üzerine kurulu yanlış politikalardan biran önce dönülmesi gerektiğini söyledi.
Aydemir Haber Sitemize yaptığı açıklamada;
” Mucur’da 1978 yılında hizmete girip yıllarca halkımıza, gençlerimize ve öğrencilerimize her alanda hizmetlerde bulunan mucur halk eğitimi merkezi müdürlüğü neden bu hale getirildi?
Örnek bir kurum olan bu yerin kendi kaderine terk edilmesi, sahipsiz bırakılması yıllarca görev yaptığım bu binanın haline son derecede üzülmekteyim. Halk eğitimin kültür sitesine taşınması büyük bir yanlıştı. Bu binanın belediye ye verilmesi için yazının yazıldığını duyuyoruz. belediye de burasını bayanlar için bir hizmet alanı yapacağını belirtmiş.
Bayanlar için hizmet verilecek mucur’da o kadar çok yer var ki;
Bu kadar zaman geçmesine rağmen neden bu bina bekletiliyor? Devletin bura için harcadığı para hiç mi düşünülmüyor?
Binanın bahçesini tamamen ağaçlandırmış ve bazı meyve ağaçlarından da yararlandığı bilinmekteydi. Bu kadar zaman geçmesine rağmen bahçede ki ağaçların çoğunluğu kurumuş. Ağaçlar sulanmıyor. Bahçesinde asılı levhada”halk eğitim ve belediyenin korumaya aldığı yer.” diye yazılıdır.
Mucur’a yazık etmeyelim. yalanlarla milleti oyalamayalım. Bu yazdıklarıma tahammül edemeyenler çıkacaktır. Yetkililer, vebal altındadır. Vicdanlarının sesini dinlesinler. ” Dedi.



KIRŞEHİR’DE SEÇİM ÖNCESİ TARAFSIZLIK TARTIŞMASI
FATMA BETÜL SAYAN KAYA: “TÜRKİYE YÜZYILI BİR SLOGAN DEĞİL, BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN İNŞA SÜRECİDİR”
Ahilik Yolculuğu Kırşehir’den Bilecik ve Bursa’ya Uzandı
Sağlık Çalışanı Furkan Küpeli Yaşamını Yitirdi
125 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi.
NAFAKADA YENİ SİSTEM GELİYOR…
BURAY KIRŞEHİR’DE SAHNE ALACAK