Ak Parti İl Teşkilatı İl Başkanı Seher Ünsal önderliğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ ın katılımıyla gerçekleşen programlarla ‘Kırşehir ve Türkiye Yüzyılı’ nın startını verdi.
Türkiye Yüzyılı ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MKYK Üyeleri, İl Koordinatörleri ve Milletvekillerinin katılımları ile düzenlenen etkinliklerle Kırşehir ve Türkiye Yüzyılı’ nın fitili ateşlendi.
Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ ında katıldığı programlarda Ak Parti heyeti önce Kırşehir’de faaliyet gösteren STK’ lar ve basın mensupları ile buluştu.
Daha sonra Ak Parti heyeti teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ burada düzenlenen programda Ak Partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.
Ak Parti heyeti daha sonra restorasyonu devam eden Cacabey Medresesi ve Camii ile Ahi Evran Külliyesi ve Camiini gezdi.
Ardından Yeşil Beyaz Kadın Kooperatifinin emeklerini sergiledikleri standları ziyaret eden heyet burada emekçi kadınlarla fikir alışverişinde bulundu.
Daha sonra Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara’ yı makamında ziyaret eden Ak Parti heyeti Ahi esnafı ile buluşarak esnafın görüş, öneri, istek ve temennilerini dinledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen heyet vatandaşı da dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. 
Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ ın da katılımıyla heyet daha sonra Ak Parti İl binasında yoğun katılımla düzenlenen 3 kademe mahalle başkanları ile bir araya geldi.
Daha sonra İlk Oyum AK Parti’ye İlk Oyum Erdoğan’a diyen Kırşehir AK Gençlik ile buluşan heyet burada düzenlenen programın ardından İl Başkalığında hatıra fotoğrafı çektirerek anı defterini imzaladıktan sonra program sona erdi.
Düzenlenen programların genelinde muhalefete yüklenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, muhalefetin siyasi değil Türkiye muhalefetini yaptığını söyleyerek, “Ahiler diyarından bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yaşanan bombalı saldırı sonrası muhalefet geliştirmeye çalışanlara karşı bir çağrının da olması gerekir. Çağrımız net bir şekilde şudur; tabii ki siyasi rekabet ve siyasi muhalefet olacaktır. Siyasi muhalefet ve siyasi rekabet yapalım derken Türkiye’ye, Türkiye’nin kurumlarına Türkiye’nin hassasiyetlerine 85 Milyonun önem verdiği değerlere muhalefet yapmaktan vazgeçin” dedi.
“AK Parti ve Cumhur İttifakına muhalefet yapın”
İstanbul’daki terör saldırısının ardından siyasi muhalefet ile Türkiye muhalefetinin birbirine karıştırıldığını kaydeden Dağ, “AK Parti ve Cumhur ittifakına muhalefet yapın, bu normaldir. AK Parti ve Cumhur ittifakına muhalefet yapacağız diye Türkiye’de 40 yıldır devam eden terörle mücadeleye laf söyleyecek noktaya kadar gidecek şekilde, askeriyeye, bürokrasiye, siyasetine laf söyleyecek noktaya gelmeyin. Geldiğiniz nokta ne yazık ki yapmış olduğunuz muhalefet, Türkiye’ye her şeyi ile büyük oranda ortaya çıkartılmış süreçte dahi yok ‘PKK yaptı mı? Yapmadı mı? Devlet onu söylüyor ama PKK terör örgütü de şunu söylüyor’ diyecek noktaya gelmiş iseniz akli olarak bunu düşünüyor iseniz, bu sizin siyasete değil Türkiye muhalefeti yaptığınızı gösterir” diye konuştu.



Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MHP’Lİ SİYASETÇİ MEHMET AY YOĞUN BAKINDA
YANGINI ÇIKARDI KARŞISINA GEÇİP İZLEDİ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
KIRŞEHİR’DE VATANDAŞ 100 BİN TL’Yİ DOLANDIRICILARA KAPTIRDI
KIRŞEHİR VALİSİ DEMİRYÜREK’TEN TAZİYE MESAJI