Kırşehir Haber Vakti

AK PARTİ İL BAŞKANI ÜNSAL CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

AK PARTİ İL BAŞKANI ÜNSAL CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ
Okundu
04 Ocak 2022 - 20:55

Kırşehir Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 151. genişletilmiş il başkanları sonrası bir süre görüştü.

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Ünsal Kırşehir’li vatandaşların istek ve taleplerini Erdoğan’ a iletti. Erdoğan’ın Seher Ünsal önderliğindeki Kırşehir Ak heyete olan sıcak tavrı ve ilgisi gözlerden kaçmadı.

Görüşme sonrası Ak Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada ise;

” Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında 151. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantı sonrası görüşmemizi kabul eden Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm hemşehrilerimizin selamını ilettik. “Bizi 2023 hedefimizden asla alıkoyamayacaklar.” ” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
murat ak5 Ocak 2022 / 00:03Yanıtla

bunun nasil bir haber degeri var ogrenmek isterdim zaten kendi partisi degilmi herzaman gorusuyorlar haber degeri yok milleti kandirmayinizzzzz

Hüseyin5 Ocak 2022 / 09:50Yanıtla

Merak ettim hızlı trenle hökümet konağınıda konuşup bowling partisine davet ettimi acep

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.