Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’dan Ülkü Ocaklarına ziyaret.
Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığına ziyarette bulundu.
Ünsal, burada Kırşehir Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Doğan, yönetimi ve ülkücülerle çay içip sohbet etti.
İlgisinden dolayı Doğan’ a teşekkür eden Ak Parti İl Başkanı Ünsal ziyaretle ilgili şunları söyledi;
” Kırşehir Türk Ocakları şubesini ziyaret ettik. Başkan Süleyman Doğan ve yönetimine güzel sohbetleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ”
Ziyaretle ilgili Ülkü Ocakları Başkanı Doğan ise;
” Kırşehir AKP İl Başkanı sayın Seher Ünsal hanım Efendi iade-i ziyaret amacıyla Kırşehir Türk Ocağı Şubesi’ni ziyaret etmiştir.
Kırşehir Türk Ocağı başkanı Süleyman DOĞAN ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İl Başkanı Seher Ünsal, Türkocağı başkanı ve yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan sohbette gündemdeki konular değerlendirilmiştir. Nezaketinden dolayı İl Başkanı Seher Ünsal hanım Efendi’ye teşekkür ederiz.



Adnan Yılmaz’dan Ahilik İçin Başucu Kaynağı
Park Değil Şantiye! Kervansaray’da Bitmeyen Çalışma İsyan Ettirdi
Kırşehir UMKE, Gerçeği Aratmayan Tatbikata Katıldı
Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
Asfalt Seriliyor, Ardından Kazılıyor!