Kırşehir Haber Vakti

AK PARTİ’DE YENİ İL BAŞKANI TANITILDI

AK PARTİ’DE YENİ İL BAŞKANI TANITILDI
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
25 Aralık 2020 - 12:02
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir’ de Ak Parti, Kongrede İl Başkanlığı için tek aday olarak belirlenen Seher Ünsal’ı tanıttı.

Terme Otelde düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ile parti teşkilatı üyeleri katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Muzaffer Aslan, “Bizler insanları parası, okumuşluğu ve işi ile değerlendirmeyiz. Bizler ‘Yaratılanı Yaratandan Ötürü’ severiz. ” dedi.
Toplantıda konuşma yapan Kırşehir eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Partimiz yaşanılan süreci sancısız yürüttü. Dedikodu çok olur ama bunlara takılmamak gerekir. Cumhurbaşkanımızın iradesi ile herkes il başkanının yanında yer alacak. Ben ilk günkü aşkla çalışmalarımı sürdüreceğim. Benim nasibimde olan belediye başkanlığı görevimde gayret ve çabadan asla geri durmadım. CHP’yi yerel iktidar olarak Kırşehir’de yaşıyoruz. Dedikodu ve fitne dışında bir şey yok. Büyük insanlar projelerle küçük insanlar ise dedikodularla uğraşır. Birlik ve beraberliğimizi asla bozmayacağız. Yaşanan süreçten ders almak gerek” ifadelerinde bulundu.


Kırşehir İl Başkanı adayı Seher Ünsal ise, “2017 yılından bu yana görevini başarı ile yürüten Muzaffer Aslan’a ve partinin her kademesinde yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Birlik içerisinde çalışmalarımızı daha büyük şevkle sürdüreceğiz. Yüksek ahlak, disiplin ve sağduyulu hareket ederek şehrimize hizmet edeceğiz. İnsan odaklı bir yönetim sergileyip 2023 ve 2071 hedeflerine sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Şehrimizi kalkındırmak için aşkla hep birlikte yol alacağız” dedi.


Tanıtım toplantısı verilen birlik mesajları sonrasında sona erdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.