Kırşehir Demirli Beldesi Derneği’nin düzenlemiş olduğu Yenimahalle Kırşehirliler Derneği Hemşehri Buluşması’nda Kırşehirliler ile bir araya gelen AK Parti, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Kırşehirlilerin samimiyetine hayran kaldı.

Ankara Yenimahalle ilçesinde Genel Merkezi bulunan dernekte Kırşehirliler ile uzun uzun sohbet eden ALTINOK sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantıda Kırşehir insanının samimiyetine duyduğu hayranlığı şu sözler ile anlattı”Kırşehir demek kısaca Anadolu demek, samimiyet demek Anadolu insanı çıkarsızdır sana elini uzattı mı o eli bir daha bırakmaz bugün burada Kırşehirliler ile olmaktan çok mutlu oldum. Kırşehirli hemşehrilerimize sıcak karşılamalarından, desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kırşehirli Hemşehrilerimiz İnşallah Kırşehirli Dernekleri Federasyonumuza Ankara’da kültürlerini, gelenek ve göreneklerini yaşatsın diye kültür yolu projesi yapacağız. Hem Ankara kazanacak, hem Kırşehir kazanacak hem de Anadolu kazanacak. Anadolumuzu yalnız bırakmayacağız. İnşallah hem Ankaramızın hem Anadolumuzun makus tarihini hep beraber değiştireceğiz Turgut Altınok’u size emanet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Hemşehri buluşması programında Cumhur İttifakı Adayı Altınok toplantıda kendisini yanlız bırakmayan Kırşehir Eski Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Aydoğan, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Efe Demirhan, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve AK Parti Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Ata’ya teşekkürlerini iletti. Sosyal medya hesabından da şu paylaşımda bulundu.


