Adıyaman’ da partsinin 1. Olağan Kongresine katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, burada yaptığı konuşmada Kırşehir’ de kendilerine gösterilen ilgiden bahsederek memnuniyetini ifade etti.
DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresine katılmak için 23 Ekim 2020 tarihinde Kırşehir’e gelen Genel Başkan Ali Babacan her fırsatta Kırşehir’ de gördüğü ilgiden memnuniyetinin dile getiriyor. En son partisinin dün düzenlenen Adıyaman Kongresinde konuşan Babacan burada da Kırşehir ziyaretinde kendine ve partisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti şu ifadelerle dile getirdi;
‘’ Bizim Van’da, Çanakkale’de, Diyarbakır’da, Kırşehir’de ve diğer illerde gördüğümüz ilgi her yere aynı buda gösteriyor ki Deva partisi artık Türkiye’nin ortak partisidir. Kadınların ve gençlerin siyasette olmasını çok önemsiyoruz. Kadınlar ve gençlerimiz bizim ana gövdemizi teşkil ediyor. Bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum, yapılacak olan kongremizin Adıyaman’a, partimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”