Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 15 Temmuz hain darbe girişimini ve tüm darbe teşebbüslerini lanetledi.
Ekicioğlu, demokrasiye ve halk egemenliğine olan inancın her koşulda korunması gerektiğini vurgulayarak, millet iradesine yönelik hiçbir müdahalenin kabul edilemeyeceğini ifade etti.
Mesajında, “Demokrasiye ve halk egemenliğine olan inancımla, 15 Temmuz hain darbe girişimini ve tüm darbeleri lanetliyor, darbeye karşı direnişte hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” ifadelerine yer veren Ekicioğlu, 15 Temmuz’da yaşamını yitiren şehitleri rahmetle andığını, gazilere ise minnet ve şükranlarını sunduğunu belirtti.
Başkan Ekicioğlu, 15 Temmuz’un demokrasiye sahip çıkmanın ve milli iradenin önemini hatırlatan tarihi bir gün olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.


Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MHP’Lİ SİYASETÇİ MEHMET AY YOĞUN BAKINDA
YANGINI ÇIKARDI KARŞISINA GEÇİP İZLEDİ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
KIRŞEHİR’DE VATANDAŞ 100 BİN TL’Yİ DOLANDIRICILARA KAPTIRDI
KIRŞEHİR VALİSİ DEMİRYÜREK’TEN TAZİYE MESAJI