Beyazay Derneği Kırşehir Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen “Beyazay Ailesi İftar Programı”dernek üyeleri ve şehir bürokratlarını bir araya getirdi.
Kırşehir’de Garnizon Komutanlığı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda konuşan Beyazay Kırşehir Şube Başkanı Adnan Göçmen, Beyazay ailesinin büyük bir aile olduğunu belirterek Ramazan ayının manevi ruhuna uygun şekilde bir arada bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Göçmen, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, “Ramazan ayı için hazırladığımız yardım kolileri ve hediye çeklerini gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yoğun gayret gösterdik. Ailelerimizi ziyaret ederek onların manevi coşkusuna ortak olduk. Birlikte yaşama ve paylaşma duygusunu yaşarken aynı zamanda istişare etme fırsatı da yakaladık” dedi.
İftar programı, dernek üyeleri ve şehir bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından sona erdi.


Yelken Tutkunları Hirfanlı’da Buluştu
Kırşehirspor Taraftarından Nazım Köksal’a Teşekkür
Adnan Yılmaz’dan Ahilik İçin Başucu Kaynağı
Park Değil Şantiye! Kervansaray’da Bitmeyen Çalışma İsyan Ettirdi
Kırşehir UMKE, Gerçeği Aratmayan Tatbikata Katıldı
KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MHP’Lİ SİYASETÇİ MEHMET AY YOĞUN BAKINDA
YANGINI ÇIKARDI KARŞISINA GEÇİP İZLEDİ