Kırşehir Haber Vakti

CHP’ Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ AK PARTİYE KATILDI

CHP’ Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ AK PARTİYE KATILDI
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
28 Şubat 2022 - 22:02
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı tarafından 28 Şubat Postmodern darbesinin 25. yılında düzenlenen basın toplantısında CHP’li 2 ilçe belediye meclis üyesine parti rozeti takıldı.

İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Seher Ünsal; “28 Şubat süreci, milletimizin inancına, iradesine, değerlerine, insan haklarına, demokrasiye ve özgürlüklere yapılan fiili bir darbedir. Motivasyonunu 27 Mayıs darbesinden alan 28 Şubat; bir darbenin tarihi olduğu gibi vesayetin, antidemokratikliğin, karanlık bir zihniyetin de ismi olarak tarihe geçmiştir” dedi. Basın toplantısının ardından kentte Kaman Belediyesi CHP meclis üyeleri Bayram Kaman ve Timur Zorlu’nun partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçmesi nedeniyle rozet takma töreni düzenlendi. Törende konuşa Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti’nin kapısının herkese açık olduğunu söyledi.

Program, 28 Şubat anlatımlarının yer aldığı konferans ile devam etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.