AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ ın halkın menfaati herşeyin üzerindedir diyerek Belediye’ye devredilen eski karayolları arazinin millet bahçesi yapılması için seslendiği CHP’ li Başkan Selahattin Ekicioğlu’ndan olumsuz yanıt geldi.
Kırşehir Belediyesi’ne devredilen Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki 25 bin metrekarelik eski karayolları arazinin nasıl kullanılacağını Başkan Ekicioğlu anket yaparak halka sormuş, Halkta büyük bir oy çokluğu ile kültür parkı istemişti.
Halkın talebinin ve Kırşehir’in menfaatinin herşeyin üzerinde olduğunu her fırsatta dile getiren Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, halkın park yapılmasını talep ettiği bu arazi için Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na seslenerek buranın el birliği ile ‘ Millet Bahçesi ‘ yapılması ve Kırşehir’in hizmetine sunulması için çağrıda bulunmuştu.
Ünsal’ın çağrısına yanıt veren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye olarak yaptırdıkları ankete katılan vatandaşların %71′ inin burasının Kültür Park olmasını istediklerini, ihale sürecinde olan yerin Belediye imkanlarıyla park yapılacağını ifade etti. İl özel idaresinin eski yerinin önceki dönem Belediye yönetimi tarafından satılarak beton yığını haline getirildiğini söyleyen Ekicioğlu 2022 yılında burasının kültür parkı yapılarak belediye eliyle Kırşehir’lilerin hizmetine sunulacağını ifade ederek sözlerini tamamladı.


Kırşehir’de 39. Ahilik Haftası İçin Etkinlik Programı Belli Oldu
40 Plaka, 4 Gol, Tek Lider!
Eğitim Camiasının Acı Günü: Üzeyir Tavus Vefat Etti
Yelken Tutkunları Hirfanlı’da Buluştu
Kırşehirspor Taraftarından Nazım Köksal’a Teşekkür
Kırşehir UMKE, Gerçeği Aratmayan Tatbikata Katıldı
Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
Söylediklerine aynen katılıyorum sayın başkanım şehrin en güzel yerini külliye yapacağım diyerek taş ve beton yığını yapanların şimdimi aklına gelmiş vatandaşı düşünmek Seher hanım kırşehir için gerçekten bir şey yapmak istiyorsa gitsin ağa babasına şehrimize istihdam kaynakları için ricacı olsun hani bir gittide yurt binası hemen Hükümet binası oluverdi ya