Kırşehir’ li seçilmiş siyasetçiler Cumhuriyetin 99. yılına çeşitli etkinlik ve programa katılarak girdiler.
Kırşehir’ li Ak Parti Milletvekilleri Hacı Turan ve Mustafa Kendirli Cumhuriyetin 99. yılına Kocaeli’ nin Gebze İlçesinde yerli otomobil fabrikasında düzenlenen programa katılarak girdiler. TOGG marka yerli akıllı aracın banttan inmesi ve tanıtım programına katılan vekiller tarihi anlara tanıklık ettiler.
Gemlik Kampüsü açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “60 yıllık hayalin gerçeğe dönüşüne şahitlik ediyoruz” dedi.
Erdoğan’ın törende yaptığı konuşmada;
“Böylesine tarihi bir açılışta buluşmamızı sağlayan Rabbimize hamdü senalar ediyorum. Togg, ortak hayal kurma tadını hepimize yaşatan projenin adıdır.
“TÜRKİYE YÜZYILI’NIN İLK FOTOĞRAFI”
Türkiye Yüzyılı’nın ilk fotoğrafı işte burada hizmete açtığımız tesis ve yerli otomobil Togg’dur. Güçlü kalmanın yolu namerde muhtaç olmamaktan geçiyor. Bunun için yerli diyoruz. Başarıları görüp de yüreği sevinçle dolmayan var mı? ” İfadelerinde bulundu.
“HACI TURAN SEVİNÇLİYİZ, GURURLUYUZ”
Programla ilgili haber sitemize açıklama yapan ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade eden Kırşehirli Ak Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, ” Ne mutlu ki bizlere Cumhuriyetin 99. yıldönümünde asrın lideri Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Yüzyılı’na tarihi bir projeyi, 60 yıllık bir hayali gerçekleştirerek girmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu kutlu yolda birlikte yürümek fırsatını bulduğumuz için mutluyuz, gururluyuz Allah’a hamd ediyoruz. Son 20 yılda Türkiye dünyada örnek gösterilen prestij projeleri sayesinde ciddi sıçrama ve atılımlara imza atmıştır. Onlardan sadece birisi olan yerli akıllı aracımız TOGG’ un Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah vatandaşlarımızı Ak Parti iktidarlarında nice yeni projelerle buluşturmak temennisi ile sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” İfadelerinde bulundu.
KENDİRLİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Yerli otomobil Togg’un banttan indikten sonra otomobilin yanında çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Kırşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, “Türkiye Yüzyılının ilk eseri yerli ve milli TOGG yolun açık olsun, tekerine taş degmesin. İfadelerine yer verdi.
CHP VATANDAŞLARLA KONSERDE BİR ARAYA GELDİ
Kırşehirli Ak Parti Milletvekilleri Cumhuriyet Bayramını Gemlik’te TOGG Kampüsü’nün açılış programıyla kutlarken, CHP’ nin seçilmiş isimleri Milletvekili Metin İlhan ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise Cumhuriyetin 99. yılına belediye tarafından Cacabey meydanında düzenlenen Onur Akın konseriyle girdiler. Onur Akın’ ın söylediği şarkılara eşlik eden CHP’ li siyasetçiler, İzmir Marşını sahnede Akın ile birlikte söylediler. Katılımın yüksek olduğu konser gece geç saatlere kadar devam etti.



ÖZEL BİREYLERLE BİRLİKTE GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİLER
Karayel Kalemini Satmayan Gazeteciler Toplumun Vicdanıdır
Uyuşturucu Operasyonunda 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.