Kırşehir Haber Vakti

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI BABACAN KIRŞEHİR’E GELİYOR

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI BABACAN KIRŞEHİR’E GELİYOR
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
04 Haziran 2021 - 9:53
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Demokrasi ve Atılım (Deva) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Kırşehir’e geliyor.

Bugün Yozgat’ın Yerköy İlçesi’ne gelecek olan Babacan ardından bir dizi ziyaret ve parti çalışması için Kırşehir’ e gelecek. Cuma namazından önce Yerköy’e ulaşacak olan Babacan, namaz öncesinde camide cemaat ile bir araya gelecek, sorunlarını dinleyecek.

Cuma namazının ardından Yerköy İlçe Teşkilat Binası’nın açılışını yapacak olan Babacan, sonrasında esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Babacan, Yerköy programının ardından Kırşehir’e hareket edecek.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.