Kırşehir Haber Vakti

DSİ KIRŞEHİR’ DE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

DSİ KIRŞEHİR’ DE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
19 Haziran 2020 - 13:16
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

DSİ 12. Bölge Müdürlüğü 2510 hektar zirai arazinin daha iyi şartlarda sulanması amacı ile sulama yenileme inşaatı çalışmalarına devam ediyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada,

” Böge Müdürlüğümüz sorumluluk sahasında bulunan Kırşehir Kaman Yukarıçiftlik (Çiftlikbağla) Göleti Sulaması Yenileme İnşaatı işinde Bölge Müdürümüz Okan BAL ve beraberindeki heyet incelemelerde bulunmuşlardır. ” denildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.