Kırşehir Belediyespor oyuncularına dün Antalya’ da oynanan müsabaka sonrasında Serik Spor ekibinin saldırmasına bir tepkide Dünya Kırşehirliler Dernek Başkanı Ünal Kaya’ dan geldi.
Yaşanan saldırı olayına çok sert tepki göstererek kınama mesaji yayınlayan Başkan Kaya şu açıklamalarda bulundu;
” Bu nasıl bir insanlık bu nasıl bir centilmenlik. Futboldan nasibini almamış ve misafiri olan takım oyuncularına saldıran düşünce yoksunu insanları KINIYORUZ Türkiye Futbol Federasyonunu ve yetkili mercileri göreve davet ediyoruz.
Yeter artık insanların emeklerine, Canlarına kasdeden şeref yoksunu kendini bilmezlerin sporla alakası olamaz.
Serik Belediyespor ile Kırşehir Belediyespor Serik’te maça çıkmış ve maçı 2-1 Serik Belediyespor kazanmıştır.
Maç bitimine mütakip oyuncularımız sayunma odasına giderken ev sahibi takım oyuncu, yönetici ve taraftarlarınca saldırıda bulunulmuş, bununlada yetinmeyip sayunma odasını basarak odaya zarar verip oyuncularımızı da darp etmişlerdir.Bu yapılanlar ne sportmenliğe nede centilmenliğe sığar.
Rize’ye gidersiniz siz ordayken maç iptal edilir, Serik’e gidersiniz sahada terbiyesizce olaylar olur, Soyunma odasının kapısı kırılarak her yer kırılır dökülür, futbolcular darp edilir.
Soruyorum ! yetkililere aceba HAK’dan HUKUK’dan bahsederken bu yapılanların HAKKINI kime teslim edeceksiniz Yorumu FUTBOL KAMUOYUNUN VİCDANINA Bırakıyoruz. !..
Saygılarımla “