Kırşehir Haber Vakti

EKSİ 15 DERECEYİ GÖREN VATANDAŞ AKTARLARA KOŞTU

EKSİ 15 DERECEYİ GÖREN VATANDAŞ AKTARLARA KOŞTU
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
05 Ocak 2026 - 11:33
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir’de kar yağışının durmasının ardından havanın şiddetli şekilde soğuması, vatandaşları aktarlara yöneltti. Hava sıcaklıklarının eksi 15 derecelere kadar düşmesiyle birlikte sokaklar büyük ölçüde boşalırken, soğuktan korunmak isteyen vatandaşlar çareyi bitki çaylarında buldu.

Özellikle Tarihi Uzun Çarşı’da hizmet veren aktarlar, soğuk havaların etkisiyle yoğunluk yaşandığını belirtti. Vatandaşların en çok ısınmaya yardımcı ve bağışıklık sistemini güçlendiren ürünlere ilgi gösterdiği ifade edildi.

Aktar Osman Kımçak, havaların ciddi şekilde soğumasıyla birlikte talebin arttığını belirterek, “Hava sıcaklıkları eksi 15 dereceyi görünce halk bitki çayları, pekmez ve doğal ürünlerle korunma yollarına yöneldi” dedi. Aktar Ünsal Gümüş ise soğuk havaların satışlara yansıdığını kaydederek, “Havaların soğumasıyla birlikte bitki çayları, takviye edici gıdalar ve bağışıklık sistemini güçlendirici ürünlerin daha fazla alındığına şahit oluyoruz” diye konuştu. Ümit Baytemir adlı vatandaş ise soğuklarda sıcak çayla korunmaya çalıştığını ifade etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.