Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan sözleşmeli personelin devlet memuru olarak göreve başlamadan önce Türk bayrağı üzerinde yemin töreni gerçekleştirildi.
Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan sözleşmeli personelin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Öğrenci Yurdunda Türk bayrağı üzerinde yemin ederek devlet memurluğuna başlaması için tören düzenlendi.
Düzenlenen programa Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Hizmet Müdürleri, Şube ve İlçe Müdürleri ile sözleşmeli statüde çalışan personeller katıldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan sözleşmeli personeller Türk Bayrağı üzerine yemin ettikten sonra devlet memuru olarak görevlerine başladı.



KIRŞEHİR’DE SEÇİM ÖNCESİ TARAFSIZLIK TARTIŞMASI
FATMA BETÜL SAYAN KAYA: “TÜRKİYE YÜZYILI BİR SLOGAN DEĞİL, BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN İNŞA SÜRECİDİR”
Ahilik Yolculuğu Kırşehir’den Bilecik ve Bursa’ya Uzandı
Sağlık Çalışanı Furkan Küpeli Yaşamını Yitirdi
125 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi.