Kırşehir Haber Vakti

HASTANE VE EVLER RİSKLİ BÖLGELERE Mİ YAPILDI

HASTANE VE EVLER RİSKLİ BÖLGELERE Mİ YAPILDI
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
14 Haziran 2026 - 23:26
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir’de yaşanan sel felaketi geride büyük bir maddi hasar bırakırken, kamuoyunda şimdi başka bir tartışma başladı. Vatandaşlar ortaya çıkan görüntülerin ardından şehirleşme, imar ve altyapı kararlarını sorguluyor.

Özellikle hastane çevresinde ve bazı bölgelerde yaşanan su baskınları sonrası şu sorular gündemde:

Hastane dere yatağına mı inşa edildi?

Dere yataklarına yapılaşma izni verilmesi doğru muydu?

Bodrum katlara konut ve ticari ruhsat verilirken olası afet riskleri yeterince hesaplandı mı?

Ancak kamuoyunda en çok konuşulan soru şu:

Ya bu felakette onlarca insan hayatını kaybetseydi bunun hesabını kim verecekti?

Sel felaketiyle birlikte yeni bir soru daha gündeme geldi:

Kırşehir’de deprem, yangın veya yeni bir sel felaketinde benzer riskler taşıyan başka bölgeler var mı?

Olası tehlike bölgeleri önceden tespit edildi mi?

Yeni felaketler yaşanmadan gerekli önlemler alınacak mı?

Kırşehir halkı bugün sadece yaşanan felaketin nedenlerini değil, yarın yaşanabilecek olası felaketlerin önüne geçmek için hangi adımların atılacağını da merak ediyor.

Kırşehir şimdi yetkililerden net cevaplar, şeffaf açıklamalar ve kalıcı çözümler bekliyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.