Kırşehir Haber Vakti

HAYIRSEVER VATANDAŞLAR VE BELEDİYE TATAFINDAN DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMI ESKİ RAMAZANLARI HATIRLATTI

HAYIRSEVER VATANDAŞLAR VE BELEDİYE TATAFINDAN DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMI ESKİ RAMAZANLARI HATIRLATTI
Okundu
30 Nisan 2022 - 2:25

Hayırsever vatandaşların maddi destekleri ve talepleri üzerine Kırşehir Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi.

Ak Parti’nin Kırşehir Belediyesi’ni 2018 yılında yapılan yerel seçimlerde kaybetmesinin ardından CHP’li belediye tarafından Cacabey Meydanı’nda düzenlenen iftar programlarıda sonlandırılmıştı.

Aradan geçen 3 yıl gibi bir süre sonrası bugün hayırsever vatandaşların katkıları ve talepleri üzerine belediye tarafından kent meydanında yapılan iftar yemeği ve programı Kırşehir halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Rahmetin, bereketin ve paylaşmanın simgesi Ramazan ayında coşkulu kalabalıklar ile hep bir arada yapılan iftar buluşmalarına hasret kalan Kırşehir’li vatandaşlar Cacabey meydanını doldurarak bir ortak coşkuyu daha birlikte yaşadılar. Binlerce insanın aynı sofrada buluştuğu tarihe not düşen muhteşem şehir tablosu gönüllere ve hafızalara kazındı. İftar programına katılan vatandaşlar her şeyin yeri ayrı ramazan ayında buluşmaların yerinin ise daha ayrı ve önemli bir gelenek ve maneviyat olduğunu ifade ettiler. Ardından en son Ak Partili Belediye döneminde şehir olarak bu manevi iklimi, tadı yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar her ramazan ayında vatandaşın da katkısı ile gencinden yaşlısına bu tür halk buluşmalarının ve bu maneviyatın belediye tarafindan yaşatılmasını istediler.

EKİCİOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Programa katılım sağlayan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yılın 12 ayı ihtiyaç sahiplerine yardım yaptıklarını ifade ederken sözlerine şöyle devam etti; ” Rahmetli Mehmet Öztürk amcanın eşi Nadiye teyze zor şartlarda köyde yetiştirdiği hayvanını getirdi ve bize bu hayvanın etiyle cacabey meydanında iftar yemeği verilmesini istedi. Diğer yardımseverler ve fitre zekatlarını belediyemize veren vatandaşlarımızın katkılarıyla bugün burada sizlerle buluştuk. Biz hiçbir çocuğumuzun yatağa aç girmemesi için vatandaşlarımızın bu tür yardımlarını şeffaf bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. ” Dedi.
CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ise,

” Kırşehir Belediyesi ve Rahmetli Mehmet Öztürk adına düzenlenen iftar programına katıldık, dualara ortak olduk. Ramazan ayının bolluğunu, bereketini ve hoşgörüsünü birlikte yaşadık. ” ifadelerinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.