Kırşehir’de hizmet veren eczacılar Ankara’da düzenlenen ‘Büyük Eczacı Mitingi’ ne katıldı.
Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Anıtpark’ta Türk Eczacıları Birliği’nin çağrısıyla düzenlenen ‘Büyük Eczacı Mitingi’ne, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, milletvekilleri, eczacı odaları üyeleri, eczacılık fakülteleri öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Güvenlik tedbirleri altında yapılan mitingde aralarında Kırşehir’li eczacıların da olduğu eczacılar, hak kayıpları, ekonomik koşullar, ilaç fiyat farkları ile ilgili eleştirilerde bulundu. Türkiye Eczacılar Birliği Başkanı Arman Üney, mesleklerine karşı yapılan haksızlıklara karşı durmak için mitingi yaptıklarını söyledi. Salgın sürecinde kesintisiz sağlık hizmeti verdiklerini dile getiren Üney, eczacılarla ilgili yapılan düzenlemelerin yeterli olmadığını belirterek, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) ilaç alım protokolünde sıkıntılar yaşandığını, iyileştirme yapılmasını istedi.
Mitinge kendisi de eczacı olan CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç ve ilimizden birçok eczacı katılarak taleplerini dile getirdiler.



125 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi.
OKULLARDA TAVİZSİZ GÜVENLİK…
Kırşehir’de Hayatını Kaybeden 26 Yaşındaki Genç Memleketinde Toprağa Verildi
NAFAKADA YENİ SİSTEM GELİYOR…
BURAY KIRŞEHİR’DE SAHNE ALACAK
Eğitim Camiasının Acı Günü: Üzeyir Tavus Vefat Etti
Yelken Tutkunları Hirfanlı’da Buluştu