Kırşehir’de Dedeli İş Hanı’nda meydana gelen ve dokuz iş yerinin kullanılamaz hale geldiği yangının elektrik kontağından çıktığı tespit edildi.
İş hanında bulunan balıkçıda bulunan elektrik kontağında meydana gelen sorun sonrası yanan iş yerleri ile ilgili de Emniyet ekiplerinin soruşturması sürüyor. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk tarafından ziyaret edilen esnaf, sorunlarını birlik başkanına anlattı.
Yangından etkilenen iş yerlerini ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Öztürk açıklamasında, “Yaşanan bu üzücü olay hem esnaflarımızı hem de bizleri tedirgin etmiştir. Ekmek tekneleri zarar gören esnaflarımız için gereken desteğin verileceğinden şüphemiz yoktur Bizleri sevindiren nokta can kaybının olmamasıdır” dedi. 


Adnan Yılmaz’dan Ahilik İçin Başucu Kaynağı
Park Değil Şantiye! Kervansaray’da Bitmeyen Çalışma İsyan Ettirdi
Kırşehir UMKE, Gerçeği Aratmayan Tatbikata Katıldı
Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
Asfalt Seriliyor, Ardından Kazılıyor!