Kırşehir’de, Çiçekdağı ilçesinde düzenlenen bulgur festivali sonrası Kaman ilçesinde ceviz festivali coşkusu yaşandı.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’inde katıldığı programda halk sevilen sanatçıların şarkılarıyla doyasıya eğlendi.
Programa Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel, kurum müdürleri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kırşehir Valisi H. Mete Buhara’ nın ve beraberindekilerin Kamanlı ceviz üreticilerinden Özcan Kulaksız’ın ceviz bahçesini ziyaret etmesi sonrası Mehteran eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayan festivalde ceviz stantları ziyaret edildi.
Plaket töreni, Türk Dünyası Müzik ve Halk Dansları Topluluğu gösterilerinin ardından yemek ikramı yapılan program ceviz hasadı sonrasında ise düzenlenen konserlerle devam etti.



Kırşehir’de 39. Ahilik Haftası İçin Etkinlik Programı Belli Oldu
40 Plaka, 4 Gol, Tek Lider!
Eğitim Camiasının Acı Günü: Üzeyir Tavus Vefat Etti
Yelken Tutkunları Hirfanlı’da Buluştu
Kırşehirspor Taraftarından Nazım Köksal’a Teşekkür