Kırşehir’in Kaman ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar, birçok ev ve iş yerinde su baskınlarına neden oldu. Yağışın ardından bazı cadde ve sokaklarda da olumsuzluklar yaşanırken, ekipler bölgede yoğun çalışma başlattı.
Kaman Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, su baskınlarından etkilenen vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için ekiplerin sahada aralıksız görev yaptığı belirtildi. Su tahliye, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarının 7 gün 24 saat esasına göre sürdürüldüğü ifade edildi.
Belediye yetkilileri, ihtiyaç duyulması halinde vatandaşların 0 552 962 55 40 numaralı telefondan belediyeye ulaşabileceklerini bildirirken, afetten etkilenen tüm hemşehrilere geçmiş olsun dileklerini iletti.
Geçmiş olsun Kaman..


DOSTLAR MARKET YENİDEN AÇILDI
SARRAF ESNAFI YUSUF SEZEN HAYATINI KAYBETTİ
TOKİ’DEN KIRŞEHİR’E 220 KONUT!
BBP ESKİ İL BAŞKANI BASRİ AVŞAROĞLU HAYATINI KAYBETTİ
MEHMET ARDIÇ YAZDI:KORKULAR MI, KALKINMA MI? KIRŞEHİR’İN MADEN SINAVI
TOKİ’DEN 64 İLDE 20 BİN KONUT SATIŞI BAŞLIYOR