Çiçekdağı kaymakamı Orhan Gazi Karakaş İlçe Medaş Şefliğindeki nöbetçi elektrik arıza işçilerini ziyaret ederek iftar yemeğine katıldı.
Burada işçilerle bir süre sohbet eden kaymakam Karakaş, ” Ülkemizin yaklaşık 2 aydır salgın hastalıkla mücadele ettiğini, mayıs ayında çiçekdağı, Kırşehir’i tüm Türkiye’miz ile hep birlikte devletimizin belirlediği tedbir ve kurallara uyarak bu hastalığı bertaraf edeceğiz. Normale döneceğiz inşallah. Sizlerde bu tedbirlere dikkat ederek özveriyle çalışıyorsunuz, sizlere çok teşekkür ediyorum 1 Mayıs İşçi Bayramınızı Kutluyorum. ” dedi.
Ziyaret ve yemek esnasında sosyal mesafe kurallarına dikkat edilirken iftar yemeğinin ardından kaymakam Orhan Gazi Karakaş ilçe emniyet müdürlüğünde görevli personeli ziyaret etmek üzere emniyet müdürlüğüne geçti.