Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde partisinden aday gösterilmemesinin ardından partisinde ve Kırşehir’de çok gözükmeyen eski Ak Parti Milletvekili Mustafa Kendirli İstanbul’da katıldığı bir fuardan işimizin başındayız mesajı verdi.
Kırşehir’in önceki dönem Ak Parti Milletvekili Mustafa Kendirli ve eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci aktif siyaset sonrası ticari faaliyetlerini her geçen gün daha ileriye taşıyacak işlere imza atıyorlar.
Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, UNICERA 2023; bugün İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı. Fuarda Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde üretimi gerçekleşen RealStone markalı ürünlerde sergileniyor.
İstanbul’da fuar alanındaki stantta ziyaretçilerini ağırlayacak olan Realston markasının ortakları arasında Kırşehir Ak Parti eski Milletvekili Mustafa Kendirli ve Ak Partili eski Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ de bulunuyor.
RealStone fuarda; ilham verici, sürdürülebilir tasarruflu çözümlerini, fonksiyonellik ve estetik arasında kurduğu eşsiz denge ile şıklığı yaşam alanlarının her köşesine taşıyan yeniliklerini tüketici ve profesyonellerle buluşturacak.

