Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ, DEPREMZEDELERİ TERMİNALDE KARŞILIYOR VE YARALARA MERHEM OLUYOR

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ, DEPREMZEDELERİ TERMİNALDE KARŞILIYOR VE YARALARA MERHEM OLUYOR
Okundu
10 Şubat 2023 - 21:13

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi personeli ve öğrencileri terminale adeta karargah kurarak ilimize gelen depremzedelere ikramlar da bulunarak her konuda destek oluyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Ahi Evran Üniversitesi depremzedeler için depremin yaşandığı ilk günden itibaren adeta seferber oldu. Deprem bölgesine ciddi oranda yardım malzemesi gönderen Kırşehir’in Üniversitesi, ekipmanı ile birlikte teknik ekibini de deprem bölgesine gönderdi. Bunlarla da yetinmeyen Ahi Evran Üniversitesi, Kırşehir terminalinde stand kurarak ilimize gelen depremzedelere yerleşim ve yönlendirme konularında destek olarak, çay kahve ikram edip sohbet ediyor. Ayrıca nöbetleşe çalışarak  moral ve psikolojik destekte bulunarak özellikle misafir çocuklarla yakından ilgileniyorlar.

Bu zor günlerde milleti için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yönetimi,  personeli ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.