Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR AK PARTİ İL BAŞKANI SEHER ÜNSAL KİMDİR

KIRŞEHİR AK PARTİ İL BAŞKANI SEHER ÜNSAL KİMDİR
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
20 Aralık 2020 - 19:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir’de Ak Parti İl Başkanlığı Kongre adayı olarak Seher Ünsal isminin netleşmesinin ardından dünden beri partililerin aklındaki soru Seher Ünsal kimdir oldu.

Ak Parti’de İl Başkanı Muzaffer Aslan’ın görevi bırakmasıyla Kırşehir tarihinde görülmemiş bir yoğunlukta İl Başkanlığına müracat yapıldı.  Resmi olarak 30 başvuru yapılan Başkanlık müracaatlarının gayri resmi başvurularla 40′ ı aştığı bilinmekte.

Bu süre içerisinde hiç bir resmi başvurusu olmayan ve hiç konuşulmayan bir isim olan Seher Ünsal Ankara’ ya Genel Merkez’ e çağrılan 7 isim arasında olmasıyla biranda dikkatleri üzerine çekti. Ak Partililer, Kırşehir Kadem Şubesi Başkanı olduğunu öğrendikleri Ünsal’ a partide köklü bir geçmişe sahip olmaması ve çok tanınmaması nedeniyle başkanlık için pek şans vermediler. Aradan geçen yaklaşık 10 günlük bir zaman dilimi sonrasında İstanbul’ da Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görüşülmeye çağrılan isimler arasında yer almasıyla Seher Ünsal’ ın İl Başkanlığı için ciddi bir aday olduğu anlaşıldı.  Dün Erdoğan’ la görüşmelerin ardından Seher Ünsal isminin Kongrede tek İl Başkanı adayı olarak açıklanması ile Ünsal Kırşehir’ in gündeminde en çok konuşulan,  araştırılan isim oldu.

Peki Ak Parti’ de köklü geçmişe sahip olan, parti içerisinde ciddi bir nüfusa sahip olan ve herzaman vitrinde olan isimlere rağmen Kongrede İl Başkanı adayı olacak tek isim Seher Ünsal kimdir;

Nevsehir’ in Hacıbektaş İlçesi Başköy Nufusuna kayıtlı olan Seher Ünsal 44 yaşında.

Uzun yıllar Avusturya’ nın Viyana kentinde yaşayan Ünsal Viyana Meslek Lisesi Mezunu

Evlendikten sonra Kırşehir’e yerleşen, yeminli tercümanlık ve sigorta acenteciliği yapan Ünsal siyaset hayatına 2009 – 2014 yılları arasında Yaşar Bahçeci’ nin Belediye Başkanlığı döneminde Ak Partiden Meclis Üyesi seçilerek başladı.

2018 yılı içerisinde, Genel Başkan Yardımcılığını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ ın yaptığı  Kadın ve Demokrasi Derneği ( KADEM )  Kırşehir şubesi Başkanı olarak atanan Ünsal, KADEM Genel Merkez ve Sümeyye Erdoğan’ la çok sayıda dernek çalışması ve faaliyetlerde bulundu.

Kadem Genel Başkanlığı ve Sümeyye Erdoğan’ ın da ciddi etkisi olan Başkanlık belirleme sürecinde dün İl Başkanlığı için ismi açıklanan Ünsal evli ve 3 çocuk annesidir.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
2 ADET YORUM YAPILDI
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
harun20 Aralık 2020 / 19:24Cevapla

30 aday demekki boş yere aday old

Tanfur güneş13 Haziran 2022 / 03:50Cevapla

Çok doğru bir seçim olmuş tebrik eder başarılar dilerim, kırşehir çok güzel hizmetler vereceğine eminim başarılar. 🐞🌹🌺🙏🙋‍♂️

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.