Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR AK PARTİ’DEN TANIŞMA TOPLANTISI

KIRŞEHİR AK PARTİ’DEN TANIŞMA TOPLANTISI
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
15 Ocak 2021 - 1:28
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ak Parti Kırşehir İl Başkanlığı yeni Yönetim Kurulu Üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi.

Çarşamba günü Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ nde gerçekleştirilen kongrenin ardından İl Başkanı seçilen Seher Ünsal bugün yönetimiyle biraraya geldi. İl Başkanlığı binasında yeni yönetim kurulu üyeleri ile tanışma toplantısı düzenlendi.  Toplantıda yeni Yönetim Kuruluna seçilen üyeler sırayla kürsüye çıkarak kendilerini tanıttı.

Çiçeği burnunda Ak Parti İl Başkanı Ünsal yaptığı açıklamada, ” Yeni seçilen yönetim kurulumuz hepimiz için hayırlı olsun. İlk toplantımızı tanışmaya ayırdık.  Yönetim kurulumuzla birlikte hedefimiz Kırşehir’e ve Ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunmaktır. ” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.