Kırşehir Haber Vakti

AK PARTİ’NİN GELECEĞİNE YÖN CERECEK KRİTİK SÜREÇ

AK PARTİ’NİN GELECEĞİNE YÖN CERECEK KRİTİK SÜREÇ
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
18 Kasım 2020 - 20:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir’de Ak Parti İl Başkanlığı için son viraja girildi.

Kırşehir’ de Ak Parti İl Başkanlığı seçim süreci son günlerde gündemin ilk sırasında ki yerini koruyor.  Seçim yaklaştıkça özellikle aday adaylarındaki heyecan ve sabırsızlık gözlerinden okunuyor. Kırşehir’ de İl Başkanlığı sürecinde sona yaklaşılırken heyecan dahada artıyor.

Dün Ak Parti İl Başkanlığında Genel Merkezden gelen Milletvekilleri ve Ak Parti İl Koordinatörleri Ekrem Görçeker, Mehmet Ali Okur ve Oğuzhan Kaya’ nın katılımlarıyla temayül yoklaması gerçekleşti. Temayülde adaylara kendilerini tanıtmaları, Başkan olunca neler yapabilecekleri gibi özel soruların yanı sıra Kırşehir’ de bir Milletvekilliği ve Belediye Başkanlığının neden kaybedildiği ve nasıl tekrar kazanılabileceğinin soruları yöneltildiği bilgisine ulaşıldı. Temayül de sonucu en çok etkileyecek soru ise ” Kendiniz haricinde kim İl Başkanı olsun ” sorusu oldu.

Tüm bu gelişmelerden sonra Ak Parti Kırşehir İl Başkanlığına resmen aday olanların isimleri listeye şu şekilde yansıdı;

 

1) Hasan Yavuz

2) Orkun Birkan Öztürk

3) Barbaros Dulkadiroğlu

4) Şuayip Soysal

5) Yunus Fikret Yavuz

6) Bilgehan Altaş

7) Serhat Duran

8) Aydın Kahraman

9) Mehmet Ardıç

10) Alparslan Demirbaş

11) Hikmet Kılıç

12) Hüseyin Dalgalı

13) Vedat Erdoğan

14) Emre Eren

15) Ömer Çelebi

16) Galip Polat

17) Bayram Yüksek

18) Remzi Çakır

19) Hasan Öztürk

20) Kenan Yağmur

21) Ahmet Emin Güneş

22) İbrahim Küçükdeveci

23) Sait Uyar

24) Ramazan Kombıçak

25) İsmet Köksal

26) Cuma Türkyılmaz

27) Sinan Güleç

28) Orhan Mamak

29) Halil Atak

30) Yasin Deniz

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.