Kırşehir Haber Vakti

Kırşehir Amatör Futbolu Aynı Sofrada Buluştu

Kırşehir Amatör Futbolu Aynı Sofrada Buluştu
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
14 Mart 2026 - 20:39
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir 1. Amatör Küme Futbol Ligi’ne katılacak takımlar, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Amatör futbolun gelişmesi ve kulüpler arasındaki dayanışmanın güçlenmesi amacıyla gerçekleştirilen organizasyon, samimi bir atmosferde geçti.

Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kazım Kaya’nın öncülüğünde düzenlenen programa; Kırşehir Futbol İl Temsilcisi Rıfat Beyazıt, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Dede Baştürk ve lige katılacak kulüplerin temsilcileri katıldı. İftar programının ardından gerçekleştirilen toplantıda konuşan ASKF Başkanı Kazım Kaya, Kırşehir’de amatör futbolun gelişmesi için kulüplerle birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını temenni etti.

Toplantıda ayrıca, bu sezon Kırşehir 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nin 6 takımla çift devreli lig usulüne göre oynanacağı açıklandı. Sezon sonunda şampiyon olan takım ise doğrudan Bölgesel Amatör Lig’e yükselme hakkı elde edecek. 2026 sezonunda Kırşehir 1. Amatör Küme’de Çiçekdağı Belediyespor, Yabanlıspor, Mucurgücüspor, Ahi Evranspor, Atakspor ve Kaman Cevizspor takımları mücadele edecek.

Öte yandan ligin fikstür çekiminin ise önümüzdeki hafta ASKF binasında gerçekleştirileceği öğrenildi.

(HABER-FOTOĞRAFLAR: SALİH HANÇER)

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.