Kırşehir Belediyesinin bitmek bilmez yol yapım çalışmaları nedeniyle vatandaşlar perişan oldu. Kırşehir Belediyesi 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Partiden CHP’ ye geçti. Bu tarihten itibaren Kırşehirli vatandaşlar alışılmış belediye hizmetlerinden uzak kalırken bir türlü vaat edilen ve beklenen hizmeti de göremedi. Vatandaşların hizmet üretememekle eleştirdiği Kırşehir Belediyesi yerel seçimlere az bir zaman kala dar alanda kısa asfalt, alt yapı ve kaldırım çalışmaları ile durumu kurtarmaya çalışsa da bunu da eline yüzüne bulaştırdı eleştirilerine maruz kalıyor.
Son olarak belediye ekipleri Haziranın ilk günlerinde Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarının, Kılıçlı Köprüsü ile Kayseri-Ankara karayolu bağlantısını sağlayan çift şeritli yolun tek şeridinde yol yapım çalışması başlattı. Ekipler asfaltı kazılan 300-400 metrelik yolun tek şeridinde yaklaşık 2 aydır gözle görülür bir çalışma sağlayamadı. Mahalle sakinleri asfalt yapım çalışması nedeniyle kazınan yolda günlerdir hiç bir çalışma yapılmadığını ifade ettiler. Bir türlü bitmeyen yol nedeniyle haber sitemize ulaşan mahalleliler ve trafikte seyreden sürücüler toz, toprak ve çukurlar nedeniyle zor anlar yaşadıklarını ifade ederek yol çalışmasının bir an önce tamamlanmasını istediler.
Haber sitemize ulaşan mahalle sakinlerinden Yahya Açıkel ise şunları söyledi; ” Belediye ekipleri burayı kazdılar 2 ay oldu 300 metre yer bir türlü bitmiyor. Bitmez çünkü çalışma yok. Kaç gündür bir tane belediye ekibi uğrayıp burada çalışma yapmıyor. Tozunu toprağını biz çekiyoruz. Yolun diğer şeridinde çalışma yok. Dubalarla yolu ikiye bölüp ulaşımı oradan vermişler ama gel gör ki dubaların çoğu yerinden sökülmüş arabaların altına giriyor. Çoğu sürücü kaza atlatıyor.
Çalışma nedeniyle trafik buraya binince, zaten sıkıntılı olan yolun bir bölümü kenardan çökmüş Allah vermesin büyük kazalara davetiye çıkartıyor. Akşamları ise durum daha vahim, hiç bir ışıklandırma yok, çöken yolda dubaların çoğu sökülmüş yolun neresi olduğu belli değil. Bu işleri bir denetleyen yok mu anlaşılır gibi değil. Sizlerin aracılığı ile yetkililere sesleniyorum tozdan, kirden, çukurdan iyice bıktık bir an önce mahallemizin yolunun tamamlanmasını istiyoruz.” 
Yine seçimlerde kılıçözü sanayi sitesinin asfaltını yenileyeceğinin sözünü veren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Sanayide geçen yıl başlattığı yol asfaltlama çalışmalarını bir türlü bitiremeyerek toz, çöp, çukur içerisinde bırakılan esnaf ve vatandaşların tepkililerine neden oluyor. 
Ayrıca güneykent orta yol – bahçelievler mahallesinden ortaköy çevre yoluna bağlantı yolunda başlayan çalışmaların da yıllardır tamamlanamaması nedeniyle vatandaşlar derin çukurlar oluşan bu yolu pek kullanmıyor.
Kırşehir de sadece bu 3 başlıkta vatandaşlar bitmeyen çalışmalar nedeniyle gereksiz yere büyük sorunlar yaşarken, Belediye Başkanı Ekicioğlu’nun belediyelerini partisi CHP’nin kazandığı Akpınar ve Boztepe ilçelerinde yol çalışmalarını yerinde takip edip incelemelerde bulunması ise Kırşehir halkının eleştiri ve tepkisine neden oluyor.





SEHER ÜNSAL, KAMUOYUNUN TALEBİNİ BAKAN YARDIMCISINA İLETTİ
Kırşehir’de Güçlü Kamuoyu: Hastaneye Mehmet Ali Altın’ın Adı Verilsin
Akpınar’da Yangın Kontrol Altına Alındı 190 Hektarlık Alan Zarar Gördü
Herkes kendi el emeği ürününü hazırlayıp satışa sunuyor
Vali Demiryürek: “Köylerimiz İçin Çalışmayı Sürdüreceğiz”
VATANDAŞ TEPKİLİ:PİSLİK, KOKU, BAKIMSIZLIK… ŞEHRİN MERKEZİNDE BÜYÜK AYIP!
KIRŞEHİR’DE ACI OLAY ÇIKTIĞI MERDİVEN SONU OLDU