Kırşehir Haber Vakti

DEVA’ DAN GELECEK PARTİSİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA

DEVA’ DAN GELECEK PARTİSİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
07 Kasım 2020 - 20:55
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Partisinden istifa eden Kırşehir Deva Partisi Kurucu Üyesi Kevser Gürler, Gelecek  Partisi Kadın Kolları Başkanı olarak atandı.

Kırşehir Deva Partisi Kurucu Üyelerinden ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kevser Gürler Deva Partisindeki tüm görevlerinden ve üyelikten istifa etti. Gelecek Partisi İl Başkanı Gökhan Biçici’ den Kadın Kolları Başkanı olma teklifi alan Gürler’ in teklifi kabul etmesiyle Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından Başkanlığa ataması şirinevler escort yapıldı.

İstifa ile ilgili Deva Partisi İl Başkanlığı’ ndan herhangi bir açıklama yapılmazken, Kırşehir ziyaretinde Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile samimi poz veren kurucu üye Gürler’ in partiden istifa etmesi akıllara kopuş süreci mi başladı sorularını getirdi.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.