Kırşehir Belediyesi Sular İdaresinde görevli ekipler, çalışma yaptığı alanda su borusunu patlattı. Suyun yüksekliği apartman boyuna ulaşırken, caddeleri su bastı, insanlar ıslanmamak için büyük çaba sarf etti.
Ahi Evran Mahallesi’nde çalışma yürüten belediye ekipleri, çalışmanın yürütüldüğü alanda su borusunu patlattı. Su borusunun patlamasıyla birlikte basınçlı su metrelerce yükseldi. Patlağın meydana geldiği alanda su birikintileri oluşurken insanlar ıslanmamak için çaba sarf etti.
Patlattıkları su borusunu kapatmak için ise belediye görevlileri uzun süre çalışırken vatandaş ise, ” Biraz daha dikkatli olunmalı anahat boruların yeri belli afetimizi kendi elimizle hazırlamayalım yazık bu kadar boşa giden suya ” ifadelerinde bulundular.



RECEP KOÇ’TAN KÖY YOLLARINA YERİNDE VE ZAMANINDA MÜDAHALE
TIR’DA BAŞLAYAN YANGIN FELAKETE DÖNÜŞTÜ!
VATANDAŞ TEPKİLİ:PİSLİK, KOKU, BAKIMSIZLIK… ŞEHRİN MERKEZİNDE BÜYÜK AYIP!
KIRŞEHİR’DE ACI OLAY ÇIKTIĞI MERDİVEN SONU OLDU
KIRŞEHİRLİ ŞEHİDİMİZİN EMANETİNE VEDA
RAMAZAN OĞUZ,KIRŞEHİR ANADOLU SAĞLIK-SEN BAŞKANLIĞINA ATANDI
KIRŞEHİR’DE BAHİS SİTELERİNE ERİŞİM ENGELİ