Ankara’dan Kırşehir’e gelerek inşaat malzemeleri deposundan hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde bir depodan yüklü miktarda inşaat malzemesi çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
Olay yerinde inceleme yapan ekipler, depo civarında bulunan güvenlik kameralarını inceledi. 600 saatlik görüntülerileri inceleyen ekipler kamyon ve minibüsün olay günü Ankara istikametine gittiğini belirlerken, şüphelilerden 3’ünün Ankara’da, 1’inin ise Antalya’da olduğunu tespit etti.
Zanlılardan S.E (22), A.A. (30) ve S.D (35) Ankara’da, E.E. (33) ise Antalya’da gözaltına alınarak, Kırşehir’e getirildi.
Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Kırşehir Adliyesinde nöbetçi sulh ceza hakimliğince A.A, S.D. ve E.E tutuklandı, S.E. serbest bırakıldı.
Zanlıların, Ankara’dan Kırşehir’e daha öncede gelerek bölgede keşif yaptıkları, çaldıkları malzemeleri de parça parça sattıkları belirlendi.