Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Ozan, Kırşehir İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapanan ilçe ve köy yollarında yoğun bir şekilde görev yaptığını belirtti.
İl Özel İdaresine ait greyderler, bıçaklı kamyonlar ve çeşitli iş makineleriyle köy yollarında kar temizleme çalışmaları aralıksız sürdürülürken; buzlanma ve kar birikintilerine karşı tuzlama çalışmaları da titizlikle gerçekleştirildi.
Köy muhtarlarıyla sürekli koordinasyon halinde olduklarını vurgulayan Ozan, sıkıntı yaşanan tüm yollara ekiplerin hızla yönlendirilerek sahada gerekli müdahalelerin yapıldığını ifade etti.
Kar yağışı, buzlanma ve olası olağanüstü durumlara karşı ekiplerin hazır halde beklediğini belirten Genel Sekreter Bülent Ozan, yoğun mesai harcayan tüm personele teşekkür ederek başarılar diledi.




Adnan Yılmaz’dan Ahilik İçin Başucu Kaynağı
Park Değil Şantiye! Kervansaray’da Bitmeyen Çalışma İsyan Ettirdi
Kırşehir UMKE, Gerçeği Aratmayan Tatbikata Katıldı
Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
Asfalt Seriliyor, Ardından Kazılıyor!