Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR ÖZEL İDARE EKİBİ YOLDA KALDI

KIRŞEHİR ÖZEL İDARE EKİBİ YOLDA KALDI
Okundu
25 Mart 2021 - 16:58

Kırşehir’de, gece geç saatlerde başlayan ve şiddetini arttıran kar yağışı etkili oldu.

İlçe merkezleri ile köylere denetimlere giden İl Özel İdaresine bağlı ekipler yolda kaldı. Kara saplanan Özel İdare Aracının yardımına ise yine özel idareye ait grayder yetişti. Yolun açılması ile birlikte görevli ekipler denetimlerini sürdürdü.

Yolda kalan Özel İdare aracının sürücüsü Hulisi Taş, staplize yola girince kara saplandıklarını söyledi. Aracı saplandığı yerden kürekler yardımı ile çıkarmaya çalışan Ümit Kuru ise “Kar yollarda çok yok ama arazide tipi yolları kapatmış” dedi.

Tipi nedeniyle tır yan yattı

Ankara Kayseri kara yolu üzeri 30. kilometrede M.A. yönetimindeki 06 VBJ 91 plakalı tırda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonrası yan yattı.

Şiddetini arttırarak devam eden kar yağışı ile birlikte Özel İdare ekipleri köy yolarında sıkıntı yaşanmaması için sahada çalışmalarına devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.