Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR VALİSİ BUHARA’DAN ÇOCUKLARA DONDURMA İKRAMI

KIRŞEHİR VALİSİ BUHARA’DAN ÇOCUKLARA DONDURMA İKRAMI
Okundu
06 Ağustos 2022 - 12:16

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, sıcakların etkili olduğu şehirde parkta oynayan çocuklara dondurma ikramında bulundu.

Göreve başladığı ilk günden ber halkla iç içe olan ve Kırşehir’de yaşayan vatandaşların gönlünde yer edinen Vali Buhara, Bahçelievler Mahallesi’nde parkta oynayan çocukların yanına giderek onlara dondurma ısmarladı. Sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Vali Buhara, “Çocuklar gülümseyince dünya güzelleşir. Parkta oynayan çocuklarımızla karşılaşınca birlikte gittik mahalle bakkalımızdan dondurmalarımızı aldık yedik, sohbet ettik. Bize verdiğiniz enerji için teşekkürler çocuklar” ifadelerine yer verdi.Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Erzurum Şenkaya Ormanlı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret ederek dernek üyeleri ile çay içen Vali Buhara, “Candan ve samimi ağırlamaları için kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel ilimizin güzel insanlarına selam olsun” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.