Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIRŞEHİR’DE 23 NİSAN OTOBÜSÜ

Kırşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu

Kırşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşatmak ve salgın nedeniyle evlerinde kalan çocuklara moral vermek için özel tasarlanmış otobüs ile şehir turu yaptı.
Şehir merkezi ve mahallelerde çizgi film maskotları ve palyaçolar çocuk müzikleri eşliğinde otobüs üzerinden balkona çıkan çocuklara el salladı. Otobüste bulunan Selahattin Ekicioğlu ise çekmeköy türbanlı escort çocuklara çeşitli hediyeler dağıttığı.
Tüm çocukların bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, tüm dünyayı etkileyen korona virüs salgını nedeniyle çocukların evlerinden de olsa bayram coşkusunu yaşayabilmeleri sancaktepe eve gelen escort için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek sağlıklı güzel günlerin umuduyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum dedi.



bağdatcaddesi vip escort bayan