Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR’DE 388 LİTRE SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

KIRŞEHİR’DE 388 LİTRE SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
03 Kasım 2020 - 17:38
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir’ de sahte alkol satışının önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin evinde 388 litre sahte alkol ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sahte alkol satışının yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Alınan bilgiler doğrultusunda Merkeze bağlı Karıncalı köyü’ nde düzenlenen operasyonda F.M. ve Ö.M’ isimli şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada 234 litre şarap, 112 litre rakı, 42 litre viski, sahte içki imalatında kullanılan 2 düzenek ve 5 kilogram anason ile çok sayıda sahde içki doldurmak için kullanılan boş şişe ele geçirildi.

Sahte alkol satışı yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.